dinsdag 11 september 2012

Technische Ondersteuning!


Heb je een technische vraag over je gsm, tablet, gps, camera,  computer, WII, multimedia toestel enzomeer, stel ze dan hier en ik probeer een antwoord te vinden op jouw vraag!

Geef een zo volledig mogelijke omschrijving van het soort probleem of vraag die je hebt en voeg daarbij zoveel mogelijk specificaties van het toestel waarover het gaat.

Zoals je weet is alles wat je doet op eigen risico!

ps: Ik kan natuurlijk niet garanderen dat ik een gepast antwoord ga vinden maar ik doe mijn best.

Johan

Alle vragen die ingaan tegen de Belgische wetgeving zullen verwijderd worden uit dit blogbericht.
Ik kan niet aansprakelijk gesteld worden voor mogelijke problemen die zich zouden kunnen voordoen, door instructies te volgen die eventueel als antwoord gegeven worden.

69 opmerkingen:

 1. Johan,
  Als ik mijn Medion P9514 opstart dan selecteert hij in de meeste gevallen niet mijn draadloze netwerk. Ik moet het dan handmatig selecteren en zeggen verbinden. Gevoelsmatig is dít ontstaan na de 1e upgrade naar Android 4.
  Enig idee hoe ik dat kan fixen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook dat probleem, dus heb ik niet direct een oplossing.
   Als ik tijd heb zal ik het ook bij mij nog eens bekijken.
   mvg
   Johan

   Verwijderen
 2. Hallo Johan

  Bij mij ging het rooten goed totdat de melding

  #############################################
  # #
  # !! Bitte beachten !! #
  # #
  # Warte bis LifeTab vollständig Startet #
  # #
  # Jetzt die USB Verbindung Trennen #
  # und unter Einstellung / Entwicklung #
  # USB-Debugging Aktivieren und LifeTab #
  # wieder mit dem PC verbinden #
  # #
  # Erst dann die Eingabetaste Drücken #
  # #
  #############################################

  verscheen en toen bleef mijn Lifetab hangen..Er staat bovenin het scherm: Entering nvflash recovery mode / nvsp server en het Medion logo staat midden op het scherm maar er gebeurd, ook na een uur wachten, verder niks. Kun jij mij verder helpen met dit probleem?
  Alvast bedankt
  Eddie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Eddie, vooreerst niet paniekeren ik heb dit ook gehad en de reden bij mij was dat ik het foutieve root.sh script had gebruikt.(maar gezien jouw bericht heb je het goede script gebruikt)
   Uit die nvflash mode kan er alleen maar uitgeraakt worden door een nieuwe bootloader te laden. En dit is iets wat had moeten gebeurd zijn alvorens je bovenstaand bericht krijgt.
   Mssn is het opnieuw uitvoeren van de script een oplossing? Maar om zeker te zijn zou je Satnekk moeten contacteren. Als je je vraag stelt in het Engels kan hij je verderhelpen.
   Je kan je probleem melding in volgend forum:
   http://www.handy-faq.de/forum/medion_lifetab_p9514/231010-medion_lifetab_p9514_root_rooten-27.html

   Deze middag ben ik niet vrij, maar vanavond (13/09) kan ik eventueel je nog verderhelpen als dat nodig is!

   ps: Heb je mijn handleiding gevolgd? http://johanvanbogaert.blogspot.be/2012/07/rooten-van-een-medion-lifetab-p9514.html

   Johan

   Verwijderen
 3. Hey Johan,

  Ik heb een vraag ik heb een Mediontablet, ik heb er muziek opgezet maar die verschijnt allemaal apart, had thans een map aangemaakt en naar daar gekopieërd. Wat zie ik nu allemaal platen met daarin het liedje. Zou dit graag allemaal onder of naast elkaar willen zien. Kan je me zeggen of ik dit kan instellen of hoe ik dit moet doen?

  Groetjes,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ann
   Je hebt gelijk, een map word niet aanzien als 1 album.
   Het is de mp3 tag die gebruikt word om mp3 bestanden te groeperen en te ordenen.
   Meer uitleg over mp3 tags vind je op volgende website:
   http://www.snelrennen.nl/mp3tag/
   In Windows kan je de eigenschappen van een mp3 opvragen en dan de tab Details aanklikken. Hier zie je de mp3 tag gegevens.
   Op deze manier kan je je mp3's indelen in Albums en dan via Android kan je je muziek sorteren per Album.
   ps: Andere goede muziek spelers voor Android zijn de gratis Winamp muziek speler of de betalende Poweramp muziek speler

   mvg
   Johan

   Verwijderen
 4. hallo,

  als ik een link open vanuit bvb een browser op Android ics dan opent niet het bijhorende geinstalleerde programma zoals facebook voor android of twitter, doch dan opent een nieuw venster in de browser naar facebook of twitter, waarbij dan eerst moet aangemeld worden....
  kan dat ergens gewijzigd worden?
  alvast bedankt en beste groeten,
  Peter

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Peter, voorzover ik terugvind (op het net) is dit niet standaard mogelijk. Je kan wel zelf apps schrijven die ervoor zorgen dat indien je op een bepaalde link in je browser klikt dat je eigen geschreven app word geopend ipv je browser.
   Zie volgende link voor meer info hierover:
   http://stackoverflow.com/questions/2958701/launch-custom-android-application-from-android-browser

   mvg Johan

   Verwijderen
 5. Hallo, sinds een tijdje heb ik problemem met de sound in mijn Lifetab. Slecht contact met oortje.
  Luidspreker heeft geen sound. Draadloos koptelefoon werkt ook niet meer. Enige suggestie?
  Alvast bedankt,
  Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eventueel via Bleutooth?
   Johan

   Verwijderen
  2. Dag Johan,
   Bluetooth werkt ook niet meer!
   Vreemd is dat de opstartgeluid en alarm werken via de luidspreker. Maar geen geluid bij video en muziek via de luidspreker. Enige sugestie? :-)

   Verwijderen
  3. Hoi A3kka
   Dat wil toch zeggen dat het geluid op het toestel nog werkt.
   Heb je 'Dolby Mobile' al eens uitgeschakeld?
   Misschien moet je DSPManager eens installeren om te zien of je hiermee het geluid in orde krijgt.
   Hoe je dit kan doen vind je hier:
   Working DSP Manager for every ICS phone
   Veel succes
   Johan

   Verwijderen
 6. Beste Johan,

  Ik heb een Chinese Android telefoon met Android 4.1.1. erop. Hij heeft al een intern geheugen die gezien wordt als SD kaart (2GB). Mijn extra SD kaart (16 GB) ziet hij als 2e SD kaart. Net als wat ik over veel Samsung telefoons lees is het niet mogelijk Apps op de 2e SD kaart te installeren. Op zich geen probleem, maar met Sygic 11.2.6 komen ook alle kaarten op de 1e SD kaart. Dan loopt het echt vol.

  Heb veel oplossingen gevonden van het kopiëren van de kaarten, maar tot nu toe nog geen enkele gelukt. Heb jij suggesties hoe ik dit 2e geheugen voor Apps en/of kaarten van Sygic kan gebruiken?

  Alvast bedankt voor je reactie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. tviking heeft een stap voor stap omschrijving gemaakt hoe je de Cygic kaarten op een externe SD kaart kan plaatsen. Zie volgende post: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30749437&postcount=8
   Hopelijk werkt dit ook bij jou!
   Johan

   Verwijderen
 7. Hoi Johan,

  ik heb ook een medion p9514 met ICS update, het volume van de hoofdtelefoon uitgang is erg zacht, waardoor als je hem via een aux aansluiting aansluit, je de versterker erg hard moet zetten. Ook via de koptelefoon kan het volume wel een boost gebruiken. Nu heb ik verschillende apps als Volume+ geprobeerd, dit levert niet het gewenste resultaat op, veel apps passen het EQ aan.

  Weet je toevallig een manier waardoor ik het volume daadwerkelijk harder kan maken voor de hoofdtelefoonuitgang zonder kwaliteitsverlies?

  Ontzettend bedankt,

  Sjoerd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sjoerd, ik weet dat ik in het verleden ook al gezocht heb naar oplossing om het geluid op te boosten. Maar ik heb niet direct een oplossing.
   Ik zal nog eens zien of er oplossingen zijn te vinden om het geluid te verbeteren (verluiden)
   Johan

   Verwijderen
  2. Speakerboost app werkt goed hoor !!!

   Verwijderen
 8. Hoi Johan,

  bedankt voor je snelle reactie! Ik hoop echt dat je iets kunt vinden, ik (en vele anderen)zouden daar enorm blij mee zijn.

  Groetjes,

  Sjoerd

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Sjoerd
   Een oplossing is niet zo evident.
   Vooreerst zou ik zeggen probeer Speaker Boost eens uit. Deze is te vinden in de Play Store en hij zal je geluid versterken (maar of dit ten koste is van de kwaliteit moet jezelf beoordelen)

   Een hoofdtelefoonaansluiting is niet echt gemaakt om een versterker op aan te sluiten, je krijgt altijd een slechtere geluidskwaliteit dan indien je een line-out/audio-out gebruikt. (dit heeft te maken met de uit- en ingangs impedantie van je speler en versterker). Maar zo een uitgang is niet te vinden op de Lifetab.
   Blijkbaar heeft het zwakke geluid ook te maken met Ice Cream Sandwich. Heel veel gebruikers van andere merken van Android toestellen melden gelijkaardige problemen (dus het is niet iets typisch van de Lifetab).
   Ik heb ook Working DSP Manager for every ICS phone eens geinstalleerd, maar voorzover ik zie krijg ik hetzelfde effect als met andere EQ apps.
   ps: Als je interesse hebt maak ik wel een Blog berichtje over hoe die DSPManager te installeren.

   Een andere oplossing is misschien ACID Audio Engine V7.0. Maar deze heb ik nog niet uitgeprobeerd. Het ziet er allesinds veel belovend uit, maar ik zou zeggen proberen op eigen risico.
   Johan


   Verwijderen
 9. Hoi Johan,
  Ik zoek voor mijn Medion S9512 de update.zip om het systeem opnieuw te installeren, want ik heb nu een "dead android" met een rode driehoek.
  Weet jij waar ik dat bestand kan vinden?
  Alvast bedankt.

  Gr, Klaas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Klaas
   Mssn kan je hier terecht
   http://www.android-hilfe.de/medion-lifetab-s9512-forum/
   Wel in het Duits, maar met Google vertalen lukt zoiets meestal wel.

   mvg
   Johan

   Verwijderen
 10. Hoi Johan,

  Ik heb al een tijdje een samsung galaxy S3. Fijn ding, maar de laatste tijd loopt hij nogal traag en ik ergerde me dood aan alle apps die ik niet gebruik maar die ik niet mag verwijderen. Dus ik besloot om dat ding he-le-maal leeg te maken en hem vervolgens ook maar te rooten. Dat is wonderbaarlijk goed gegaan, dus in mijn enthousiasme heb ik er ook een custom ROM op gezet (SlimBean ROM op http://www.naldotech.com/best-roms-for-samsung-galaxy-s3/ ). Leek mij wel leuk. Nu was ik niet helemaal tevreden met die custom ROM want ik kon ineens niet meer op google playstore om apps te downloaden, synchroniseren met gmail kon ik ook niet vinden enzenz.
  Dus wilde ik weer de oude vertrouwde android erop hebben die er al op zat. Nu ben ik vergeten om een backup te maken van het systeem zelf (als dat zo genoemd mag worden). Daarom heb ik geprobeerd om Omega ROM te installeren van dezelfde site als de eerste ROM. En nu heb ik een combinatie van die twee samen lijkt wel.

  Is het mogelijk dat de ROMs verwijderd kunnen worden en ik weer de oude vertrouwde android die op de S3 hoort kan installeren? Want het blijkt wel dat ik een stapje te ver ben gegaan met custom ROM haha

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan de stock rom (originele rom van samsung) er terug op plaatsen. Zoek even op het net voor een stock rom van jouw model.(http://rootgalaxys3iii.com/download-samsung-galaxy-s3-latest-stock-firmware/)
   ROM Manager (beschikbaar in Google Play) kan je gebruiken om je ROMS te beheren.

   Veel success

   Verwijderen
 11. Hoi Johan,
  Bih het standaard toetsenbord van de P9514 moet je telkens handmatig naar de cijfers omschakelen, je ziet in screenshots ook wel eens toetsenborden waarbij de bovenste rij standaard de cijfers bevat. Deze hebben dus een rij extra.

  Is er een mogelijkheid om dat ook op onze tablet zo in te stellen of middels een app te installeren?

  Marcel

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marcel,
   Er zijn andere toetsenborden beschikbaar ik Google Play
   Ik gebruik zelf het 'Hacker's Keyboard'
   Dit is wel een Qwerty layout maar je hebt dan wel de cijfers direct beschikbaar.
   Het is het meest uitgebreide toetsenbord dat je je kan bedenken voor Android.
   https://play.google.com/store/apps/details?id=org.pocketworkstation.pckeyboard

   Johan

   Verwijderen
 12. Dag Johan

  mijn Medion Lifetab S9512 (MD 99200) is geblokkeerd (dochtertje heeft teveel 'pattern attempts' uitgevoerd) en er wordt gevraagd om te deblokkeren met de Google-account.
  Helaas krijgen we steeds de melding dat het paswoord foutief is en kunnen we dus niet deblokkeren.
  We dienen het toestel op te sturen om te deblokkeren, maar is er een mogelijkheid om dit zelf te doen?
  En indien niet, is het eventueel mogelijk om het toestel te rooten vanuit die geblokkeerde toestand?

  Alvast bedankt,
  Claude

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kan je toestel terugzetten naar fabrieksinstellingen en hierdoor zal je er terug ingeraken
   Doe een 'wipe data/factory reset', instructies terug te vinden in blog: 'Medion Lifetab problemen na update MD_LIFETAB_20120608.7 naar ICS'

   Je bent dan wel alle gegevens van je toestel kwijt, dus ik zou toch zien of je via je Google account er niet terug ingeraakt.

   Johan

   Verwijderen
  2. Dag Johan
   ik was vergeten te vermelden dat een reset-start (Volume + en Power) niet werkt; het toestel start steeds normaal op.
   De helpdesk begrijpt zelf niet waarom de reset niet werkt (behalve: meneer, bent u zeker dat u de juiste toetsen indrukt?) Hun voorstel is om voor € 180 een nieuw moederbord te plaatsen...
   Mijn vraag is dus of het mogelijk is om te resetten op het moederbord zelf, ipv met de toetsencombinatie?

   Mvg.
   Claude

   Verwijderen
  3. Hallo Claude
   Je kan je toestel resetten volgende blog om in de recovery menu te komen. Vanaf daar kan je Procedure 'wipe data/factory reset' uitvoeren.
   http://blog.johanvanbogaert.be/2012/06/medion-lifetab-problemen-na-update.html

   Verwijderen
 13. Beste Johan, Ik heb een Note 3 gekocht en wilde mijn S2 volledig leegmaken.
  Heb al mijn bestanden, foto's en muziek er vanaf gehaald. Daarna aan factory reset gedaan en een wipe cache maar als ik mijn gsm nu aansluit en ga neuzen in de folders vindt ik nog steeds kleine bestandjes (search *.jpg) van foto's die dropbox of foursquare heeft geupload in het verleden. Hoe kan ik zeker zijn dat alle bestanden er vanaf zijn? Alvast bedankt !!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anoniem
   Je kan vanuit recovery volgende zaken uitvoeren:
   'wipe data/factory' reset (dus terug naar fabrieksinstellingen)
   'Wipe Cache Partition'
   'Wipe Dalvik Cache'

   Nu hiermee zijn enkele partities volledig verwijdert, maar dit schoont niet alles op op je toestel. Het besturingssysteem blijft staan.
   Kan je zelf aangeven waar je nog oude data terugvind?
   Je zou al opnieuw de firmware (stock ROM) moeten installeren om ook de system partitie proper te krijgen.

   mvg
   Johan

   Verwijderen
  2. Naam is Kevin, maar had per ongeluk Anoniem geselecteerd. ;-)
   De bestanden zijn terug te vinden in
   \GT-I9100\Phone\Android\data\com."applicatienaam"\files of cache
   VB: \GT-I9100\Phone\Android\data\com.dropbox.android\cache\thumbs\Camera Uploads

   Verwijderen
 14. Ik heb een samsung s2 plus die draait op android 4.2.2. Sinds die nieuwe versie kan ik nergens meer mijn favorieten vinden en ik heb ook geen idee hoe ik snelkoppelingen moet maken. Zo zijn er nog een paar dingen, maar dit zijn voor mij de belangrijkste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inmiddels wel gevonden hoe je een url kunt opslaan, maar kan hem daarna nergens meer vinden....

   Verwijderen
 15. johan,
  Mijn tablet MEDION LIFETAB E10312 met android 4.2.2 werkt niet, hij is niet geroot volgens Medion maar Yelo werkt er niet op wat dat zegt dat hij wel is geroot, als ik een app wil installeren zegt hij steeds dat hij niet niet compatibel is met deze versie Bvb de app Michelin trafic, hetzelfde voor i-campingcar.Fr. Blijkbaar scheelt er iets denk ik alhoewel Medion beweert dat het allemaal wel zou moeten werken. Zie jij een mogelijke oplossing? Eduard

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoii Eduard
   Zie volgende blog ivm het probleem van Yelo TV
   http://blog.johanvanbogaert.be/2013/08/rooted-smartphone-of-tablet-ondersteunt.html

   Verwijderen
 16. hoi johan
  ik heb medion tablet lifetab die met wachtwoord is beveiligd
  deze ben ik dus vergeten
  mijn vraag is dan hoe ik mijn tablet kan resetten
  heb achteraan al reset gedaan maar helaas vraagt hij steeds wachtwoord
  heb ook al power en de -toets ingedrukt gehouden
  en weer hetzelfde resultaat
  wat kan ik nog doen ?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo, bij mij lukte het resetten ook niet, zelfs niet volgens de instructies van de helpdesk. Wat bleek uiteindelijk? De reset is niet zoals voorgeschreven...
   Probeer eens de + en - samen ipv enkel de -.

   Verwijderen
 17. Kan op mijn medion tab e10315 ook veel apps nie downloaden....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat te doen????

   Verwijderen
  2. Hoi Anoniem

   Kan je iets duidelijker zijn ivm wat het probleem is?
   Apps draaien op een bepaalde minimale android versie.
   Ook ondersteunen bepaalde apps bepaalde schermresoluties niet.
   Heb je nog voldoende geheugen

   mvg
   Johan
   Johan

   Verwijderen
 18. Beste Johan,

  Ik wil thuis m'n apparaten efficiënter en zinvoller met elkaar aansluiten en.... ken er niets meer van. Ik zit met vanalle aparaten en ben het zo beu dat de dingen maar half werken en de mogelijkheden niet benut worden.

  Ik heb telenet digitale TV en dus een digibox, wireless internet via telenet en daarnaast heb ik een smartTV (philips), een Wii en een PS3 voornamelijk als blue ray player. M'n partner en ik hebben elk een laptop, tablet en smartphone. Ik wil graag onze bestanden backupen, sharen en via DNLA gemakkelijk kunnen oproepen.

  Ik kocht net een WD My Cloud maar weet zelfs niet hoe ik een thuisnetwerk moet maken; via ethernet of met wifi...

  Mijn concrete vraag: ik heb hulp nodig. Komen mensen als jij aan huis om de situatie te analyseren en een oplossing uit te werken? Indien niet, hoe vind ik zo iemand?

  Help! Erg bedankt.
  Je kan me ook mailen op kimx@telenet.be

  Evelyne

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Johan,
  Ik heb op 15 april j.l. nog een vraag gesteld op jouw andere (oude) blog:

  Rooten van een Medion LIFETAB P9514: Nederlandse handleiding!

  Ik weet niet of je daarop nog actief bent, maar misschien wil je er bij gelegenheid even op kijken en als het kan (daar of hier) mijn vraag beantwoorden.

  Ook een zekere Eric van Diemen heeft op dezelfde blog een vraag aan je gesteld.

  Uiteraard hoop Ik nu wel een reactie van je te krijgen, alvast hartelijk dank.
  Groetjes,
  Wim Bosman

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Wim
   Oplossing gevonden.
   Zie antwoord in vernoemd blogbericht.
   Johan

   Verwijderen
 20. Hallo Johan.
  Als ik op mijn medion tablet een youtube videootje afspeel verschijnt er in het schermpje een zwarte band met een aantal iconen (twee handjes, een plusteken en nog twee andere tekens). Als mijn geheugen mij niet bedriegt verdween die band vroeger na een paar seconden. Nu blijft die koppig staan en dat is soms vervelend (helderheid beeld). Die band verdwijnt wel als ik het videoscherm fullscreen zet. Is dat iets nieuw van google? Is er iets aan te doen? Ik krijg hem niet weg.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb geen idee wat dit is.

   Verwijderen
  2. Sorry... was beetje ongeduldig! Het was een bug van google die zich vanzelf heeft opgelost met de laatste update van youtube. Geen echt probleem dus.

   Verwijderen
 21. sedert kort heb ik problemen bij de updates van windows 7 onder andere het service-pack
  mijn PC draait op w7 home premium oen versie (fout doet zich voort sedert 7,4,2014
  mijn pc dateert van 2009

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Walter, algemene tip: doe een virus scan alsook een scan op adaware, spyware
   Je Windows versie of de leeftijd van je PC doet er niet echt toe.
   Zorg ook dat je een goede firewall op je PC hebt.
   Johan

   Verwijderen
 22. Johan, ik wil mijn android tablet Cherry 1023q opnemen in mijn netwerk m.b.v. ES Fileexplorer. Deze app krijgt mijn overige computers te zien en vraagt om naam en wachtwoord. Mijn hoofdcomputer draagt wel een naam maar geen wachtwoord. Ik kom daar niet in Wat te doen? Met de app BubbleUPpn kan ik wel muziek en foto's via het netwerk bekijken/luisteren maar geen boeken o.i.d.. Heeft u suggesties?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ronald
   Voeg in Windows een nieuwe gebruiker (met administrator rechten) toe met een wachtwoord en check even of je met die gebruiker een verbinding kan maken.

   Verwijderen
 23. Bleek uiteindelijk wachtwoord op bestanden uitschakelen. Alles draait in het netwerk. Bedankt voor de aandacht.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Dankzij deze blog vond ik een antwoord op mijn vraag hoe ik een screenshot kon nemen met mijn medion lifetab, bedankt!
  Ik heb echter nog een tweede vraag waarop ik het antwoord nergens vind: in bepaalde apps staat mijn camerabeeld op z'n kop, terwijl dat bij het gebruik van de gewone camera-app niet het geval is. Kan ik dat ergens aanpassen of ligt dat aan de apps? Bedankt voor uw hulp

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anoniem
   Waarschijnlijk een instelling in de app
   Kan je een voorbeeld geven van een app waarbij het camerabeeld op zijn kop staat?

   mvg
   Johan

   Verwijderen
  2. Dag Johan,

   Ik heb al in de instellingen van de app gekeken, maar zonder succes.
   Het gaat om Snapchat, maar ik had het ook bij een camera-app die ik geïnstalleerd had in de hoop dat het daarmee wel zou lukken (maar ondertussen alweer verwijderd heb).

   Verwijderen
 25. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Hallo,
  een vraagje,
  Ik heb een probleem met de geluid recorder in android 4.2 tablet ,Flytouch 9 Superpad,
  Bij spraak opnamen als men stil spreekt staat er niets op.
  As men dus hard en stil spreekt is het een gestotterd op de opnamen.
  Hoe kan ik dit verhelpen?
  Of hoe kan ik de parimeters instellen voor de microfoon.
  m.v.g
  Mon

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Beste Johan,
  Yelo tv van telenet is pas upgegraded al Yelo Play. Het kan nodig zijn - zoals bij mij - om je wifi-verbinding te verbreken ("vergeten" bij medion-tablets) en helemaal opnieuw in te stellen met beveiligingswachtwoord. Grts, Marc Raes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marc, heb het getest om mijn tablet en Yelo Play werkt zonder problemen.
   Toch bedankt voor de tip

   Verwijderen
 28. Het had dan ook te maken met adblock plus, heb ik ontdekt.
  Als je een browser hebt waar je adblock op geïnstalleerd hebt (je moet tegenwoordig de proxy handmatig instellen voor android (localhost, poort 2020) Er staat dan: "De HTTP-proxy wordt gebruikt door de browser, maar mag niet worden gebruikt door de andere apps".
  Daaronder is wel een regel voorzien: Proxy omzeilen voor: ....
  Geen idee wat ik daar zou kunnen invullen om Yelo toe te laten.
  Tot nu toe betekent Yelo kijken: geen adblock plus installeren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inmiddels ontdekt hoe ik adblock plus tijdelijk kan uitschakelen op mijn android tablet (medion Lifetab_E10312)
   Als ik yelo tv wil kijken moet ik Instellingen-app openen, op mijn wifi-verbinding klikken. "Netwerk aanpassen kiezen", "geavanceerde opties" aanvinken, op "proxyinstellingen" klikken, en "geen" kiezen, opslaan en yelo werkt.
   Adblock daarna weer aktiveren: hetzelfde, maar bij "proxyinstellingen" "handmatig" kiezen: "localhost" en poort 2020 invullen, opslaan.
   Omslachtig, maar op een andere manier gaat het niet (volgens mij).

   Verwijderen
 29. Hallo Johan,
  Hoe maak ik de verbinding tussen mijn Medion LifeTab P9514 en mijn powerbank die voorzien is van een usb connectie. Alvast bedankt voor je reactie.
  M.v.g.
  Dirk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze ondersteunt geen opladen via de usb poort. Dus ben je niet echt iets met een powerbank voor dit toestel.

   Verwijderen
 30. Beste,

  Ik wou mijn Note 3 N9005 handmatig updaten naar Lollipop via Odin. Hierin faalde het programma bij de hidden ext4 image. Vervolgens heb ik het toestel via een CF Root (via recovery en factory reset) terug aan de praat gekregen. Het werkt echter niet als behoren en het samsung toetsenbord stopt constant. Downloaden naar de stock firmware failt ook op hetzelfde punt..
  Heeft u hiervoor een oplossing?

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Geachte ,
  Ik bezit een smartphone P880 LG.De bijgeleverde app : MEMO , vind ik geweldig goed voor mijn gebruik .Mijn vraagje : Is het mogelijk deze APP te kopen , copieren op mijn ander merk van smartphone ? mvg, Mignon J

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Met Total Commander ga je naar de 'Root van het bestandssysteem' dan naar /system/app/naam van de app
   Daarin vind je een bestand met extensie .apk
   Deze kopieren naar een ander toestel en door deze apk te openen word de app geinstalleerd.

   Iemand die het overzetten reeds uitgevoerd heeft:
   http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2243972

   Verwijderen
 32. New slot machines - JTM Hub
  Get slot machines & 안산 출장마사지 more from the hottest slot machines in town 양산 출장마사지 at JTM! 상주 출장안마 Slot machines are always popular to 문경 출장샵 some, but there's a new way to play 부천 출장안마 that's

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Our stock of video games are provided by a number of the} finest gaming developers on the planet. The likes of Microgaming, G. Games, and Real 카지노사이트.online Dealer infuse the choice of roulette choices right here with their skills and award-winning qualities. That being said there's a home edge end result of} zero and 00. The odds of profitable are actually 2.6% for American roulette, and slightly higher odds of two.7% with European roulette. An outside wager is when you're up} not betting on a specific quantity, but as a substitute select to wager on odd and even, red or black, 1-18, or 1-36. These bets whereas they are decrease danger, they still provide the house an edge outcome of} zero and 00 on the board.

  BeantwoordenVerwijderen